A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Розпочата робота щодо подання проектів розвитку сільської інфраструктури за кошти державної субвенції

Дата: 26.04.2018 14:26
Кількість переглядів: 471

Фото без опису

В рамках заходу «День об'єднаних територіальних громад»  24.04.2018 року голова селищної ради С.Є.Варбанський, начальник фінансово – економічного відділу Бурдіна О.М. та головний спеціаліст фінансово – економічного відділу Халипська С.А. прийняли участь у семінарі «Актуальні питання підготовки проектів до Державного фонду регіонального розвитку та використання коштів субвенції на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад», що проводився спеціалістами Запорізької обласної державної адміністрації.

Про підготовку проектів до Державного фонду регіонального розвитку поінформувала керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко. Так, у 2016 році шість об'єднаних територіальних громад Запорізької області отримали державну субвенцію приблизно на 46,5 млн. грн. Територіальними громадами реалізовано  87 проектів на суму майже 45 млн. грн., що становить 96,5%. У 2017 році 16 об'єднаних територіальних громад  отримали державну субвенцію на  загальну суму близько  71 млн.  грн. Завдяки цим коштам реалізовано 116 інфраструктурних проектів на загальну суму  приблизно 69 млн.  грн., становить 97,41%.  За цими проектами в громадах проведено капітальний ремонт доріг, будинків культури, дошкільних навчальних закладів, загальноосвітніх шкіл, фельдшерсько-акушерських пунктів, реконструкцію вуличного освітлення та систем водопостачання, придбано спеціальну техніку комунального призначення, шкільних автобусів, транспортних засобів для лікарів тощо.

Фото без опису

Цього року 36 об'єднаних територіальних громад Запорізької області   мають освоїти субвенцію з державного бюджету в сумі 124 млн. грн.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 04.04.20418 року № 201-р Приазовській ОТГ  на 2018 рік розподілено субвенцію з державного бюджету на формування інфраструктури  у розмірі 1660,6 тис. грн.

Після проведення семінару відбулася всеукраїнська відео-конференція за участю Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, під час якої регіони  ділилися  власним досвідом  процесу створення нових громад та освоєння бюджетних коштів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь