A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Оголошення

Дата: 14.11.2018 16:24
Кількість переглядів: 401

ПРИАЗОВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

посадових осіб місцевого самоврядування:

спеціаліста І категорії  відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету селищної ради, державного реєстратора, адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету селищної ради

 

Вимоги до претендентів: громадянство України, вільне володіння державною мовою, володіння персональним комп’ютером на рівні впевненого користувача.

Для посади спеціаліста І категорії відділу бухгалтерського обліку та звітності: вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра; стаж роботи за фахом не менше  3-х років.

Для посади державного реєстратора відділу «Центр надання адміністративних послуг»: вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста за спеціальністю «правознавство»; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді не нижче провідного спеціаліста не менше 1 року або стаж роботи в інших сферах управління не менше 3 років.

Для посади адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг»: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж служби в органах місцевого самоврядування та державної служби не менше 1 року або стаж роботи в інших сферах управління не менше 3 років.

         Документи на конкурс подаються за адресою: смт. Приазовське, вул. Покровська, 5 протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу в газеті "Приазовская новь".

Додаткова інформація щодо основних посадових обов’язків, розміру та умов оплати праці, умов проведення конкурсу надається за телефоном 2-27-35.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь