A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

урочисті збори до дня конституції України

Дата: 27.06.2019 11:53
Кількість переглядів: 284

28 червня, 23 роки тому, відбулася подія, яка стала виявом вищої волі українського народу, фундаментальним закріпленням його історичного вибору та прагнення жити в суверенній, соборній, демократичній, правовій державі. Прийняття Основного Закону стало логічним фіналом того довгого і тернистого шляху, по якому йшов наш народ, прагнучи до незалежності, самоутвердження української нації, до свого права на свободу.

Сьогодні у залі засідань селищної ради відбулися урочисті збори з нагоди Дня Конституції України. У них взяли участь голова селищної ради, помічник народного депутата України С.В.Валентирова О.Е.Василевський та голова організації ветеранів України Кочева Л.Л., депутати селищної ради, представники трудових колективів.

День Конституції - це свято утвердження наших прав і свобод, які гарантовані кожному громадянину України. Прийняття Конституції дало поштовх до розвитку всіх галузей законодавства та суспільного життя. Однак держава починається з кожного з нас, тож ми не лише повинні перейматися власними правами й свободами, але й чітко виконувати свої суспільні обов’язки”.

До учасників урочистості звернулися голова селищної ради С.Є.Варбанський, помічник народного депутата України С.В.Валентирова О.Е.Василевський та голова організації ветеранів України Кочева Л.Л. Мешканці селища, які внесли вклад у розвиток Приазовської громади були нагороджені грамотами від народного депутата України С.В.Валентирова та квітами і солодкими подарунками від селищного голови.

Святкову атмосферу заходу доповнила Анастасія Іванова піснею «Україна».Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь