Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

БІЛЬ АФГАНСЬКОГО ПЕКЛА ДОСІ ВІДЧУВАЮТЬ ВЕТЕРАНИ

Дата: 14.02.2020 12:36
Кількість переглядів: 231

Щорічно 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Фото без опису

У бібліотеці Приазовської громади відбулися урочистості, присвячені цій даті. В залі зібрались військовослужбовці, які брали участь у локальних військових конфліктах, виконуючи свій інтернаціональний обов‘язок.
До воїнів-миротворців Приазовщини звернулися керівники району – Сергій Селевич і Олександр Прокопенко, голова Приазовської громади Сергій Варбанський.

Фото без опису

Фото без опису

Воїни-інтернаціоналісти району на чолі з головою районної спілки ветеранів Афганістану Віктором Царенко нагороджені подяками райдержадміністрації та районної ради, Приазовської громади за активну суспільну діяльність та зміцнення ветеранського руху, патріотичне виховання молоді. Медаллю Української спілки ветеранів Афганістану нагороджені Микола Скляров та Юрій Фесенко.
Під час урочистостей наших ветеранів-миротворців привітали військовий комісар Приазовського району Олег Зеленецький, голова районного товариства людей з обмеженими можливостями Антоніна Скуйбіда, заступник голови районної громадської організації чорнобильців Сергій Доваль.
На жаль, часто доля військовослужбовців була трагічною і наші співгромадяни втрачали найдорожче – життя. Під час хвилини мовчання присутні схилили голови перед мужністю та самопожертвою тих, хто віддав своє життя, виконуючи військовий обов’язок.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

На імпровізованій сцені була відтворена сцена, коли мати і дочка проводжають сина та брата на війну в Афганістан. Він повертається додому лише у згадках рідних і на фотокартках сімейного альбому. Приазовські «афганці» витирали сльози, які мимоволі полилися з очей під час зображеного трагічного моменту.

Фото без опису

По закінченні заходу, відбулась церемонія покладання квітів до пам‘яток учасникам бойових дій на території інших держав.

Фото без опису

Фото без опису

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь