Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У Приазовській громаді з’явився свій поліцейський офіцер

Дата: 03.11.2020 10:24
Кількість переглядів: 368

 

У ПРИАЗОВСЬКОМУ ПРОЙШЛО ОФІЦІЙНЕ ПРЕДСТАВЛЕННЯ ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ОФІЦЕРА ГРОМАДИ, НИМ СТАВ МАЙОР ПОЛІЦІЇ ДМИТРО ВІКТОРОВИЧ ЛОБИНЦЕВ.Фото без опису

Народився Дмитро Вікторович 17 червня 1980 року у смт Приазовське. В органах внутрішніх справ працює з 2001 року. Смт Приазовське обслуговує з 2003 року.

У лютому 2020 року у Запорізькій області було презентовано проєкт «Поліцейський офіцер громади», який мене дуже зацікавив, адже це нова сторінка життя поліції, – розповідає Дмитро Вікторович. – Я вважаю, що цей проєкт перспективний, оскільки він надасть змогу реалізувати у повному об’ємі Закон України «Про національну поліцію», а саме якісне надання поліцейських послуг громадянам. Я подав свою анкету для участі в конкурсі, пройшов його і 16 жовтня 2020 року отримав Свідоцтво про закінчення спеціалізації (перепідготовки) дільничних офіцерів поліції, закріплених в об’єднаних територіальних громадах у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Сьогодні я приступив до виконання своїх національних обов’язків.

Фото без опису

На представленні поліцейського офіцера громади були присутні Приазовський селищний голова С. Є. Варбанський, начальник Приазовського ВП Мелітопольського ВП ГУНП в Запорізькій області, майор С.В.Попов, заступник Приазовське ВП Мелітопольського ВП ГУНП в Запорізькій області, майор Р.В.Іващенко, начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Запорізькій області, майор А.І.Плосконос.

Поліцейська станція Дмитра Вікторовича знаходиться за адресою: смт Приазовське, вул. Покровська,5Там для нього за кошти громади облаштували кімнату для відпочинку, власний кабінет, зробили ремонт, закупили меблі, найближчим часом повинні отримати автомобіль.

Поліцейський офіцер громади – це поліцейський, який закріплений за однією територіальною громадою і працює виключно на цій території. Поліцейський доступний для кожного громадянина 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Звертатись за допомогою можна за номером телефону: 0984249726.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь