Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У Приазовській громаді з’явився свій поліцейський офіцер

Дата: 03.11.2020 10:24
Кількість переглядів: 364

 

У ПРИАЗОВСЬКОМУ ПРОЙШЛО ОФІЦІЙНЕ ПРЕДСТАВЛЕННЯ ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ОФІЦЕРА ГРОМАДИ, НИМ СТАВ МАЙОР ПОЛІЦІЇ ДМИТРО ВІКТОРОВИЧ ЛОБИНЦЕВ.Фото без опису

Народився Дмитро Вікторович 17 червня 1980 року у смт Приазовське. В органах внутрішніх справ працює з 2001 року. Смт Приазовське обслуговує з 2003 року.

У лютому 2020 року у Запорізькій області було презентовано проєкт «Поліцейський офіцер громади», який мене дуже зацікавив, адже це нова сторінка життя поліції, – розповідає Дмитро Вікторович. – Я вважаю, що цей проєкт перспективний, оскільки він надасть змогу реалізувати у повному об’ємі Закон України «Про національну поліцію», а саме якісне надання поліцейських послуг громадянам. Я подав свою анкету для участі в конкурсі, пройшов його і 16 жовтня 2020 року отримав Свідоцтво про закінчення спеціалізації (перепідготовки) дільничних офіцерів поліції, закріплених в об’єднаних територіальних громадах у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Сьогодні я приступив до виконання своїх національних обов’язків.

Фото без опису

На представленні поліцейського офіцера громади були присутні Приазовський селищний голова С. Є. Варбанський, начальник Приазовського ВП Мелітопольського ВП ГУНП в Запорізькій області, майор С.В.Попов, заступник Приазовське ВП Мелітопольського ВП ГУНП в Запорізькій області, майор Р.В.Іващенко, начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Запорізькій області, майор А.І.Плосконос.

Поліцейська станція Дмитра Вікторовича знаходиться за адресою: смт Приазовське, вул. Покровська,5Там для нього за кошти громади облаштували кімнату для відпочинку, власний кабінет, зробили ремонт, закупили меблі, найближчим часом повинні отримати автомобіль.

Поліцейський офіцер громади – це поліцейський, який закріплений за однією територіальною громадою і працює виключно на цій території. Поліцейський доступний для кожного громадянина 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Звертатись за допомогою можна за номером телефону: 0984249726.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь