Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

робоча поїздка голови облдержадміністрації Олександра Старуха до Приазовської ОТГ.

Дата: 14.01.2021 13:32
Кількість переглядів: 125

Сьогодні, 14 грудня, відбулася робоча поїздка голови облдержадміністрації Олександра Старуха до Приазовської ОТГ.

Олександр Васильович разом з народним депутатом України Сергієм Мінько, в.о.голови Приазовської районної державної адміністрації Андрієм Фесиком, головою Мелітопольської районної ради Ігорем Судаковим, головою Приазовської селищної ради Андрієм Солоповим відвідали заклад дошкільної освіти – ясла-садок № 3 «Сонечко», відкритий після капітального ремонту. що відбувався в рамках національної програми «Велике будівництво».

Директорка навчального закладу Олександра Гапонова розповіла, що ЗДО №3 «Сонечко» відкрито рішенням Приазовської селищної ради народних депутатів у грудні 1983 року. ЗДО функціонує в типовому приміщенні побудованому в 1983 році. Проєктна потужність закладу розрахована на 225 місць. Загальна площа ЗДО становить 4 942 м.кв.

З 05 грудня 1983 року ЗДО «Сонечко» було передано до власності Приазовської сільської ради. Цей день став знаменним в історії села Приазовське. У зв’язку з великою кількістю дітей був введений в експлуатацію цей дитячий садок. Була вирішена глобальна проблема для мешканців села. З 03 грудня 1983 року їхні діти змогли отримувати дошкільну освіту за державними програмами. Сьогодні садочку 37 років.

Освітній простір закладу поступово збагачується. За останній період у вільних приміщеннях закладу обладнано осередки (центри) для більш поглибленої роботи з дітьми з різних напрямів. А саме: кімната з народознавства «Українська світлиця», краєзнавча кімната, кімната Космосу, музична зала, спортивна зала, методичний кабінет, кімната психолога, кімната БЖД, міні-театр, центр Сендплей, експериментально-дослідницька лабораторія, розвивальна кімната «Чомусики» (оснащена до вимог БКДО), куточки релаксації та спортивні куточки в кожній віковій групі, осередки відпочинку для дітей та дорослих.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь