Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

НАРАДА З ПИТАНЬ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ

Дата: 03.02.2021 14:05
Кількість переглядів: 214

03 лютого 2021 року відділом освіти, молоді та спорту, культури і туризму Приазовської селищної ради було проведено нараду з питань організації харчування в закладах загальної середньої та дошкільної освіти громади, на якій були присутні керівники закладів освіти, кухарі шкільних їдалень, а також медичні сестери шкіл та дитячих садків.

Начальник відділу освіти Фалькевич М.М. зосередила увагу керівників закладів освіти на першочерговості збереження здоров’я і життя дітей, необхідності особистого контролю з боку керівників закладів освіти за дотриманням санітарно-гігієнічних норм під час організації харчування.

До участі у семінарі була запрошена Коноваленко О.С. – в.о. Приазовського районного головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області, яка ознайомила учасників з Санітарним регламентом для закладів загальної середньої освіти zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1111-20#Text, який набув чинності 01 січня 2021 року, а також основними вимогами щодо організації харчування дітей. Присутні обговорили питання дотримання санітарно-гігієнічних вимог до продуктів харчування та процесів приготування страв у закладах освіти,складання меню. На нараді йшлося про необхідность дотримання натуральних норм харчування та забезпечення дітей громади повноцінним, збалансованим харчуванням. Шміляк Н.П. – бухгалтер КУ «Централізована бухгалтерія ВОМСКТ Приазовської селищної ради» роз’яснила механізм заповнення фінансових звітів з організації харчування дітей в закладах освіти громади.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь