Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ЗРОБІМО НАШУ ГРОМАДУ ЧИСТОЮ РАЗОМ!

Дата: 16.03.2021 08:53
Кількість переглядів: 418

Фото без описуПроблема сміття є актуальною у Приазовській громаді, як і в Україні в цілому. Недосконала система управління відходами дається взнаки. Як результат, після зимових місяців спостерігаємо значне засмічення багатьох територій та несанкціоновані сміттєзвалища. Проте, говорячи про глобальне, все ж починати потрібно з себе. Адже всім відомо, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. В Україні, на жаль, не соромляться смітити. І це є проблемою свідомості людей. Чисте довкілля має стати постійним трендом. Ми повинні власним прикладом привчати до екологічної культури молодь та дітей заради майбутнього.  

 

Весна завжди асоціюється з новим етапом, пробудженням природи. Тож почнімо цю весну з чистого аркуша!  Моїм розпорядженням затверджено ряд заходів із благоустрою територій на 2021 рік. Кожен житель Приазовської громади може зробити свій внесок у поліпшення екологічної ситуації краю. Спільними зусиллями комунальних господарств, активних, відповідальних мешканців, підприємств, сільгосптоваровиробників, громадських організацій – маємо навести лад у нашому спільному домі та зустріти тепло з чистою совістю та чистими вулицями і обійстями.


 

Отже, шановні земляки, запрошуємо вас долучитись до низки заходів щодо благоустрою території громади, зокрема навести належний санітарний стан прилеглих та закріплених за вами дільниць, прибрати біля приватних садиб, на вулицях, господарських об‘єктах та під’їздах. Така робота стане системною, адже чистота громади – спільна справа всіх.

 

Сподіваюся, що усі разом ми зробимо Приазовську громаду комфортною та привабливою!

 

Голова Приазовської селищної ради Андрій Солопов

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь