Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ПЛАНУВАННЯ УСПІШНОЇ КАР‘ЄРИ ПОЧИНАЄТЬСЯ ЩЕ У ШКІЛЬНОМУ ВІЦІ

Дата: 19.03.2021 15:16
Кількість переглядів: 268

Фото без опису

Відповідальне ставлення до цього питання дає можливість отримати бажану професію. Кожен з нас приймав важливе рішення у своєму житті, обираючи та плануючи своє майбутнє, пов'язане зі справою життя. Хтось зробив правильний вибір і з задоволенням виконує свої професійні обов'язки, а хтось розчарувався у виборі і повинен змінювати свій професійний шлях. Щоб уникнути таких помилок, фахівці Приазовської філії Запорізького обласного центру зайнятості в період «Місячника профорієнтації» проводили роботу серед школярів району.

Зустрічі з учнями були активні та цікаві. Зустрічались із учнями старших класів ОНЗ Приазовської СШ І-ІІІ ст. «Азимут» та обговорювали питання стосовно професійного вибору. Зацікавлення викликали інтерактивні заходи LEGO кар’єра та квест «Шлях до професії» у учнів 9 класів. 11 класники обговорювали більш серйозні питання професійного становлення. Під час заходів діти брали активну участь в обговоренні питань, пов’язаних зі своїм професійним майбутнім, висловлювали свої думки, виконували вправи.

Школярі, які ще вагаються у виборі були поінформовані про Telegram канал «Відділу профорієнтації Запорізького ОЦЗ» з рубриками: ProfiGuide, FemilyAdvice, MasterSkills. Це канал про алгоритм вибору професії для молоді, батьків, вчителів. На цьому просторі є можливсіть пізнавати професії, ставити запитання, отримувати багато корисних порад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь