Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ПЛАНУВАННЯ УСПІШНОЇ КАР‘ЄРИ ПОЧИНАЄТЬСЯ ЩЕ У ШКІЛЬНОМУ ВІЦІ

Дата: 19.03.2021 15:16
Кількість переглядів: 266

Фото без опису

Відповідальне ставлення до цього питання дає можливість отримати бажану професію. Кожен з нас приймав важливе рішення у своєму житті, обираючи та плануючи своє майбутнє, пов'язане зі справою життя. Хтось зробив правильний вибір і з задоволенням виконує свої професійні обов'язки, а хтось розчарувався у виборі і повинен змінювати свій професійний шлях. Щоб уникнути таких помилок, фахівці Приазовської філії Запорізького обласного центру зайнятості в період «Місячника профорієнтації» проводили роботу серед школярів району.

Зустрічі з учнями були активні та цікаві. Зустрічались із учнями старших класів ОНЗ Приазовської СШ І-ІІІ ст. «Азимут» та обговорювали питання стосовно професійного вибору. Зацікавлення викликали інтерактивні заходи LEGO кар’єра та квест «Шлях до професії» у учнів 9 класів. 11 класники обговорювали більш серйозні питання професійного становлення. Під час заходів діти брали активну участь в обговоренні питань, пов’язаних зі своїм професійним майбутнім, висловлювали свої думки, виконували вправи.

Школярі, які ще вагаються у виборі були поінформовані про Telegram канал «Відділу профорієнтації Запорізького ОЦЗ» з рубриками: ProfiGuide, FemilyAdvice, MasterSkills. Це канал про алгоритм вибору професії для молоді, батьків, вчителів. На цьому просторі є можливсіть пізнавати професії, ставити запитання, отримувати багато корисних порад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь