Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У ПРИАЗОВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТВОРЯТЬ СВОЮ СПІЛКУ ПАСІЧНИКІВ

Дата: 19.03.2021 17:48
Кількість переглядів: 275

Фото без описуГолова Приазовської селищної ради Андрій Солопов взяв участь у нараді-семінарі для бджолярів, яку проводили фахівці Приазовського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Запорізькій області. Під час зустрічі була представлена Пам’ятка (посібник) щодо попередження потрави бджіл, її фіксації та відшкодування заподіяних збитків, яку підготовлено Центром підтримки пасічників (Спілка пасічників України) з урахуванням діючого законодавства України. Потрави бджіл, на жаль, набирають все більше розмаху в Україні. У пам‘ятці описаний зрозумілий алгоритм дій у подібних ситуаціях.

Фото без опису

Очільник Приазовської селищної ради Андрій Солопов, звертаючись до зібрання, запропонував створити спілку бджолярів Приазовської громади. Це дасть можливість скоординувати дії господарів пасік, захистити законні інтереси і права членів спілки, здійснювати обмін знаннями, досвідом пасічницької діяльності та ефективно використовувати і реалізовувати продукти бджільництва.

Учасники семінару радо підтримали таку ініціативу і разом визначили активіста руху бджолярів громади Василя Гаврилюка, який візьме на себе головуючу місію з організації спілки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь