Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ДЕПУТАТИ ПРИАЗОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРОВЕЛИ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ

Дата: 24.03.2021 16:14
Кількість переглядів: 376

Фото без опису

У сесійній залі зареєструвалися 26 депутатів, що дозволило розпочати роботу. На засідання VI сесії 8 скликання Приазовської селищної ради було винесено велику кількість питань. На погоджувальній раді та постійних комісіях депутати внесли пропозицію розділити сесію на 2 засідання. Селищний голова Андрій Солопов підтримав таку пропозицію. Таким чином, на поточному засіданні було вирішено розглянути перший блок організаційних та господарських питань, пізніше – другий блок питань, що стосуються врегулювання земельних відносин.

Фото без описуНа першому пленарному засіданні з 46 питань розглянули 45. За ініціативою депутата Максима Арабаджи проєкт рішення «Про передачу і господарське відання та на баланс КП «Приазовському ЖКГ» майна комунальної власності Приазовської селищної ради» було відправлено на доопрацювання на постійних комісіях.

Фото без опису

В ході проведення сесії особливу увагу депутати приділили питанням, що стосуються подальшої діяльності закладів освіти Приазовської громади. Голова селищної ради Андрій Солопов зазначив, що невдовзі буде створена робоча група з розробки Стратегії розвитку освітньої галузі. В тому числі, завданням групи буде проведення інформаційної діяльності серед педагогічних колективів, батьків і громадськості відносно подальших шляхів та напрямків розвитку освітньої галузі громади.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь