Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ДЕПУТАТИ ПРИАЗОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРОВЕЛИ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ

Дата: 24.03.2021 16:14
Кількість переглядів: 368

Фото без опису

У сесійній залі зареєструвалися 26 депутатів, що дозволило розпочати роботу. На засідання VI сесії 8 скликання Приазовської селищної ради було винесено велику кількість питань. На погоджувальній раді та постійних комісіях депутати внесли пропозицію розділити сесію на 2 засідання. Селищний голова Андрій Солопов підтримав таку пропозицію. Таким чином, на поточному засіданні було вирішено розглянути перший блок організаційних та господарських питань, пізніше – другий блок питань, що стосуються врегулювання земельних відносин.

Фото без описуНа першому пленарному засіданні з 46 питань розглянули 45. За ініціативою депутата Максима Арабаджи проєкт рішення «Про передачу і господарське відання та на баланс КП «Приазовському ЖКГ» майна комунальної власності Приазовської селищної ради» було відправлено на доопрацювання на постійних комісіях.

Фото без опису

В ході проведення сесії особливу увагу депутати приділили питанням, що стосуються подальшої діяльності закладів освіти Приазовської громади. Голова селищної ради Андрій Солопов зазначив, що невдовзі буде створена робоча група з розробки Стратегії розвитку освітньої галузі. В тому числі, завданням групи буде проведення інформаційної діяльності серед педагогічних колективів, батьків і громадськості відносно подальших шляхів та напрямків розвитку освітньої галузі громади.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь