Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ПРИКОРДОННИКИ ІНФОРМУЮТЬ ПРО ПОЧАТОК НАВІГАЦІЇ

Дата: 02.04.2021 11:47
Кількість переглядів: 288

Фото без опису

З 1 квітня 2021 року в межах Запорізької області розпочався навігаціи?ний період для маломірних суден.

З метою дотримання вимог чинного законодавства України та недопущення правопорушень правил прикордонного режиму Бердянський прикордонний загін нагадує, що судновласники, судноводії, а також особи, відповідальні за експлуатацію маломірних суден та плавзасобів зобов’язані дотримуватись визначених законодавством правил. Ці норми є обов’язковими для виконання всіма юридичними та фізичними особами, які здійснюють утримання, переміщення, плавання маломірних суден на внутрішніх водних шляхах у межах Запорізької області.

Звертаємо увагу, що виходити на воду та інші водні об’єкти в межах контрольованих прикордонних районів промисловикам і любителям дозволено лише з відкритих пунктів базування, які допущені до експлуатації у поточному навігаційному періоді (з 01.04.2021 до 30.11.2021). Окрім того, маломірні судна (в тому числі судна іноземної належності) протягом 24 годин з часу прибуття у контрольований прикордонний район повинні бути поставлені на облік їх власниками в адміністрації найближчої пристані, причалу або пункту базування.

За порушення правил прикордонного режиму передбачена адміністративна відповідальність ст. 202 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Керівництво Бердянського прикордонного загону звертається до мешканців прикордоння з проханням неухильного дотримання чинного законодавства України з прикордонних питань.

Аби детальніше ознайомитись з вимогами законодавства щодо правил користування маломірними суднами в межах контрольованого прикордонного району переходьте за посиланнями:

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1777-12#Text

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1147-98-п#Text

https://www.zoda.gov.ua/.../WP.../original/000015/15656.pdf

https://zor.gov.ua/sites/default/files/rishennya/4208.zip


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь