Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ГОЛОВА ПРИАЗОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРОВІВ ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

Дата: 20.04.2021 16:10
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

Очільник Приазовської селищної ради Андрій Солопов разом із своєю заступницею Мариною Поповою та поліцейським офіцером громади Дмитром Лобинцевим з офіційним візитом побували у селі Богданівка. Андрій Олександрович провів особистий прийом громадян. Люди зверталися з питаннями, що стосуються землекористування, оформлення приписних документів, водо забезпечення та інші. Представники місцевої влади надали роз’яснення про можливості їх вирішення.

Фото без опису

Також під час візиту Приазовський селищний голова поспілкувався з керівником ФГ «Граніт» Степаном Ромалійським та старостою Ігорем Бондарєвим щодо ефективного наповнення бюджету та подальшого розвитку території.

Фото без опису

Очільник громади зустрівся із представниками соціально-культурної сфери. Обговорювали теми харчування дітей у школі з нового навчального року, благоустрою території села; піднімались питання медичного та культурного спрямування.

Фото без опису

За результатами розгляду звернень громадян голова селищної ради надав відповідні доручення фахівцям виконавчого комітету щодо вивчення порушених питань та їх вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь