Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ГОЛОВА ПРИАЗОВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРАЦЮЄ НА ТЕРИТОРІЯХ

Дата: 12.05.2021 14:27
Кількість переглядів: 305

Фото без описуГолова Приазовської громади Андрій Солопов здійснив робочий виїзд у село Таврійське. Разом із старостою Ксенією Костішак обговорив нагальні проблеми з благоустрою. Зокрема, оглянув місцевий будинок культури, який є осередком творчості для дітей та дорослих. Староста села разом із завідуючою СБК Світланою Лобач звернули увагу на потребу часткової заміни покриття даху, а також ремонту порогу. Ксенія Іванівна наголосила на необхідності облаштування адміністративного кабінету, де староста проводитиме прийом громадян та вестиме справи. Важливим  для жителів є організація зони медичного працівника,  адже однією з головних проблем, які турбують жителів Таврійского є відсутність медичного обслуговування на території села, де проживає багато людей пенсійного віку.

Фото без описуКсенія Костішак також звернула увагу на необхідності встановлення додаткової автобусної зупинки, в тому числі, для учнів, які очікують шкільний автобус, а також облаштування місць для очікування на зупинці, що є в наявності.

Голова громади, коментуючи проблемні питання у селі Таврійське, зауважив, що пропозиції з благоустрою, які надала староста, будуть розглянуті та враховані при виділенні коштів.

Фото без описуЩо стосується сфери медичного обслуговування, то у Приазовській селищній раді заплановані наради з керівниками медичних установ, під час яких будуть розглядатися питання з територій.

Щодо автобусних зупинок та дороги, яка проходить через село Таврійське, то вони знаходяться у підпорядкуванні ДП «Місцеві дороги Запорізької області». Тож, для вирішення вищезазначених питань, потрібно підготувати звернення до керівника даного державного підприємства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь