Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

“ФЕДЕРАЦІЯ ФУТЗАЛУ УКРАЇНИ” ВІДЗНАЧИЛА ДОСТОЙНИЙ РІВЕНЬ ПРИАЗОВСЬКОЇ КОМАНДИ “СПАРТА”

Дата: 14.05.2021 18:46
Кількість переглядів: 329

Фото без опису

З 26 по 30 квітня у місті Чорноморськ відбулася першість України з футзалу серед юнаків 2011 - 2012 р.н. (U-9). У турнірі взяли участь 10 команд: ДЮСШ №11 «Чорноморець» (м.Одеса), «Локомотив» (м.Одеса), ДЮСШ (м.Таїрове), «Юніор» (Харківська область), ДЮСШ (м. Синельникове), ФСК «Іллічівець» (м. Чорноморськ), ДЮСШ (сел. Окни), ДЮСШ «Штум» (сел. Ширяєве), «Спарта» (смт. Приазовське), ДЮФК «Чорноморець» (м.Одеса).

Фото без опису

Наша команда потрапила до групи Б разом з колективами: ДЮСШ №11 «Локомотив», ДЮСШ - Таїрове, ДЮСШ - Окни. У першій грі юні приазовці поступилися з рахунком 1:4 команді ДЮСШ №11. У другій перемогли майбутнього чемпіона України - команду «Локомотив» з рахунком 4:2. У двох іграх, що залишилися у групі, були обіграні юні футболісти з сел. Таїрове і Окни відповідно з рахунком 5:2 і 6:0. Але в заключному турі групового етапу був розіграний «спектакль» між одеськими командами. ДЮСШ №11 програло команді «Локомотив» з рахунком 0:3. Таким чином три команди набрали однакову кількість турнірних очок (по 9 очок), але за рахунок різниці забитих і пропущених м'ячів між цими трьома командами у боротьбу за медалі включилися одеські команди, а наша команда змушена була грати за 5 - 10 місце в турнірі.

Фото без опису

Незважаючи на такий розвиток подій, команда «Спарта» у складі: М. Пастухова, В. Жолоба, Н. Єфименка, Р. Чепеленка, М. Краснова, Н. Ярчука, К. Хмелінського, Є. Лячка, О. Лобинцева, М. Єрьоменка, Є. Дзюрбіля заслужила найпозитивніші відгуки від організаторів першості - «Федерації футзалу України». У число кращих гравців змагання увійшов Назар Ярчук, який був нагороджений пам'ятним призом. Також команда отримала запрошення на участь у міжнародному турнірі з футзалу, який відбудеться у м. Чорноморськ вже у серпні. Підтвердили участь у змаганні команди з Угорщини, Чехії, Білорусії, Литви, Молдови. Наразі юні приазовці дограють відкриту першість м.Запоріжжя з футболу і готуються до першості області з футболу, що пройде у червні.

Фото без опису

Дирекція Приазовської ДЮСШ, вихованці, батьки хлопців висловлюють подяку Приазовській ОТГ в особі А.О. Солопова за допомогу в організації поїздки на чемпіонат України з футзалу.

Директор Приазовської ДЮСШ В.В. Лобинцев



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь