Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ЧЛЕНИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПРИЙНЯЛИ НИЗКУ ВАЖЛИВИХ РІШЕНЬ

Дата: 21.05.2021 10:41
Кількість переглядів: 433

Фото без описуУ Приазовській селищній раді відбулось чергове засідання виконавчого комітету. На порядку денному – важливі питання для територій громади.

На часі – завершення навчального року, проведення ЗНО та випускних вечорів, початок роботи літніх дитячих оздоровчих таборів, зарахування дітей до 1 класу закладів загальної середньої освіти. З цих тем доповідала начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури і туризму Марина Фалькевич. Зазначила, що у громаді випускається 84 одинадцятикласники, з них 2 учні ідуть на срібні медалі, 8 – на золоті. У перші класи за попередніми даними будуть зараховані близько 100 здобувачів освіти.

Фото без опису

Члени виконавчого комітету розглядали важливі питання, щодо водопостачання, встановлення економічно обґрунтованих тарифів на водопостачання КП «Ботіївське», КП «Приазовське ЖКГ», КП «Ізур», КП «Янєва І.Д.».

Окремо зупинилися на проблемі використання води для поливу із мережі у населених пунктах Приазовської громади на підставі значної кількості звернень до селищного голови з приводу недостатнього тиску води у домогосподарствах, або повної її відсутності. Членами виконкому було внесено пропозицію та прийнято рішення: з 20 травня по 1 вересня заборонити використання холодної води із комунальної водопровідної мережі у населених пунктах Приазовської селищної ради для поливу садів, зелених зон територій підприємств, подвір’їв, присадибних ділянок, городів з метою підтримання необхідного тиску в мережі і забезпечення безперебійного водопостачання всіх абонентів.

Фото без описуПід час засідання прийняли рішення щодо надання дозволу на встановлення тимчасових споруд на територіях громади, благоустрою пляжних зон на узбережжі. Також розглянули блок соціальних питань КУ «Центр надання соціальних послуг Приазовської селищної ради».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь