Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

БОГДАНІВКА В ОБЛИЧЧЯХ

Дата: 25.05.2021 11:31
Кількість переглядів: 381

Молоде покоління – гордість Богданівки!

Фото без описуУчениця 9 класу Богданівського НВК Радєва Аліна – активна дівчинка, яка має непересічний, особливий талант. Вона – яскрава представниця співочої молоді. Алінка стрімко крокує по творчих сходинках вгору і в своєму досить юному віці має багато досягнень. А.Радєва – фіналістка вокального талант-шоу ''Кращий голос Приазовського діти'', отримала дипломи за 2 та 3 місця в обласному фестивалі-конкурсі ''Подаруй мені казку'' (номінація ''вокал''), грамоту за перемогу у районному етапі обласного фестивалю-огляду дитячої та юнацької творчості ''Таланти твої, Запорізький краю'', має дипломи лауреата першого ступеня Всеукраїнського відкритого фестивалю-конкурсу талантів ''MUZA'' в номінаціїї «Вокальне мистецтво: народний вокал», завоювала перше місце в обласному фестивалі-конкурсі дитячої творчості міжнаціональних культур ''Зоряниця'', посіла третє місце в обласному конкурсі есе ''Європа починається з тебе'', отримала грамоти за третє та друге місця у другому районному етапі міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т.Г.Шевченка та Петра Яцика.

Сама Аліна каже, що всі перемоги, це не тільки її заслуга, а ще й наполеглива праця вчителів та наставників, які вкладають багато знань та енергії у свою ученицю.

Вчитель вокалу Людмила Недова розповідає про талановиту дівчинку: ''Алінка співає з 6 років. До вокального гуртка вона прийшла у 2012 році. Тоді я і помітила її обдарованість, стала працювати над розвитком здібностей цієї дівчинки. За цей період Аліна встигла зарекомендувати себе як працьовита, цілеспрямована учениця. Вона - талановита вокалістка, блискуча виконавиця, яка володіє сценічною майстерністю. Вона активно бере участь у різних конкурсах, фестивалях, прєктах, шкільних концертах і виставах. Їй подобається виконувати партії різних стилів музики: естрада, рок, народний вокал. У подальшому, сподіваюсь, вона зв'яже своє життя з музикою. Я бажаю їй творчих успіхів і великих перемог!''

Аліна Радєва ділиться своїми відчуттями: ''Я щаслива від того, що народилася у Богданівці. Тут живуть мої батьки, друзі, тут моє коріння, яке дає натхнення співати, удосконалюватися як творча особистість. Рідна земля – це місце моєї сили. Тому, напевно, народні пісні я виконую з особливим завмиранням у серці».

Через музику Аліна передає щирість і справжність своїх почуттів, а мелодійність душі дарує естетичну насолоду поціновувачам її таланту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь