Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ СЕЛА – ОСОБЛИВЕ СВЯТО

Дата: 25.05.2021 11:39
Кількість переглядів: 514

22 травня Богданівка відзначила 159 річницю заснування.

Фото без описуРідне село - це домівка, де живе дитинство для тих, хто тут народився, зростав, радів першим успіхам та вчився на власних помилках. Тут дружили, закохувались, робили відкриття, шукали себе та знаходили своє призначення, наполегливо працювали й весело відпочивали. Земля, де стоїть батьківська хата назавжди залишається у серці.

В день народження колоритної Богданівки на свято зібрались мешканці, гості села. Привітали присутніх староста Ігор Бондарєв, керуюча справами Приазовської селищної ради Любов Бородіна, помічник депутата обласної ради Вадима Сухіни – Людмила Данильченко. Головний меседж, який звучав у привітанні кожного: багатство території – це гостинні, талановиті, дружні, працьовиті люди.

Фото без описуПодяками Приазовської селищної ради за співпрацю, вагомий внесок у вирішенні завдань соціально-економічного розвитку, активну участь у благоустрої села нагороджені: Іван Шунтов, Андрій Златьєв, Дмитро Янєв, Сергій Георгієв, Бадрі Папуашвілі, Антон Д’яков, Олексій Делігіозов, Дмитро Делігіозов.

Фото без описуПід час святкування привітаннями та подарунками вшановували богданівців. Першими – старожилів села – 92-річних Дмитра Миколайовича Жейнова та Просков’ю Прокопівну Банову. Маючи за плечима багатий досвід, тяжко працюючи все життя, старенькі й сьогодні випромінюють оптимізм і надію на краще.

Фото без описуНа імпровізованій сцені вітали майбутнє села – наймолодшого богданівця – Володимира Златьєва та його батьків Павла і Юлію. Оплесками зустрічали молодят і подружні пари, які відсвяткували золотий, срібний та смарагдовий ювілеї.

Село – це тяжка праця зранку до пізньої ночі. Тож односельці вшанували передовиків богданівської землі: доярку Надію Димову, яка 36 років присвятила тваринництву, а також механізатора Федора Драгєва, який має 50 років трудового стажу і досі передає досвід молодому поколінню. Найдосвідченіший працівник торгівлі села, яку зустрічали на сцені – Марина Злат’єва.

Фото без описуФельдшер – шанована людина. У день села вітали Віру Степанівну Дехтярьову. Трудова діяльність її почалася відразу після закінчення медичного технікуму в 1966 р. За розподілом, Віра Степанівна, приїхала у с.Богданівку, де і пропрацювала у Богданівському ФАПі до 2000 року. Загальний стаж - 37 років, медичний - 34. Народила і виховала двох дітей. Нагороджена медаллю «Ветеран праці» та «Почесний житель села Богданівка», почесними грамотами. Сільські жителі вдячні їй за допомогу, за відданість благородній справі, за тепле слово, за поради.

Фото без описуЗустрічали на сцені шанованого педагога Валентину Іванівну Йолкіну, яка працює в школі вже 36 років. І сьогодні вона не поспішає іти на заслужений відпочинок, а день у день продовжує прищеплювати учням любов до знань, до праці, до навчання. За свою трудову діяльність має 12 публікацій у журналі «Російська словесність у школах України» та 4 перших місця, завойованих її учнями в обласних конкурсах.

Фото без описуВидовищні концертні номери презентували артисти Богданівського СБК та Нововасилівського БК. Глядачі оплесками зустрічали талановитих виконавців, які дарували щирі емоції. Цікава та змістовна програма свята підготовлена за сприяння спеціалістів Приазовської публічної бібліотеки.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь