Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ПРОБЛЕМИ ТЕРИТОРІЙ ПРИАЗОВСЬКОЇ ГРОМАДИ НА КОНТРОЛІ МІСЦЕВОЇ ВЛАДИ

Дата: 28.05.2021 08:16
Кількість переглядів: 340

Фото без описуГолова Приазовської громади Андрій Солопов разом із начальником відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Тарасом Шевченко, керівником КП «Приазовське ЖКГ» Василем Романенко, старостою Наталією Торкіною здійснив робочий виїзд до села Новоіванівка.

Представники місцевої влади зустрілися з жителями села, поспілкувалися з приводу проблемних питань. Найперше, що хвилює людей – водопостачання. Андрій Олександрович зазначив, що досі процесом подачі води населенню у селі ніхто не займався ґрунтовно. Наразі, КП «Приазовське ЖКГ» має дозвіл на спецводокористування і рішенням сесії Приазовської селищної ради отримало у відання систему водопостачання Новоіванівки. Тож, тепер питання якісної подачі води контрольоване. Директор КП «Приазовське ЖКГ» Василь Романенко запевнив, що має стратегічні рішення, щодо технічної складової питання водопостачання. Перше, з чого почнуть роботу – очищення водонапірної вежі.

Фото без описуПриазовський селищний голова Андрій Солопов додав, що здійснення різнопланових фахових робіт при відповідальній організації процесу водопостачання потребує фінансових витрат. Тож успіх залежить також від того, наскільки активно населення заключатиме договори з комунальним підприємством та здійснюватиме своєчасну оплату. Для населення затверджений економічно обґрунтований тариф (18 грн. 50 коп.).

Фото без описуПід час спілкування з представниками влади, люди порушили важливу проблему курсування великогабаритної сільгосптехніки вулицями села. Це створює загрозливу ситуацію для безпеки жителів (особливо дітей), псування дорожнього покриття та відсутності комфорту у задоволенні простих побутових потреб селян. На це Андрій Солопов відповів, що на розгляд виконавчого комітету Приазовської селищної ради буде підготовлено питання, щодо заборони руху великогабаритної та багатотонної сільськогосподарської техніки вулицями населених пунктів громади.

Фото без описуНа зустрічі обговорили важливість встановлення зупинок для школярів. Голова Приазовської громади зауважив, що до початку нового навчального року буде розроблений маршрут шкільного автобусу і облаштовані зупинки в тих місцях, де дітям буде зручно очікувати транспорт.

Фото без опису

Також під час спілкування жителі Новоіванівки наголошували на проблемах вуличного освітлення, вивозу сміття, встановлення дитячого майданчика, організації дозвілля для дітей та молоді та інші. Представники місцевої влади надали вичерпні пояснення, щодо можливостей їх вирішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь