Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

РОБОЧІ ГРУПИ ПРИАЗОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРАЦЮЮТЬ НА ТЕРИТОРІЯХ

Дата: 16.06.2021 11:14
Кількість переглядів: 371

Продовжує свою роботу комісія з питань дотримання вимог законодавства під час здійснення підприємницької діяльності, а також комісія з визначення місць для встановлення тимчасових споруд, змін, уточнення, встановлення поштових адрес та можливостей переводу приміщень із нежитлового до житлового фонду Приазовської селищної ради.

Так, вчора члени комісій: заступник селищного голови Марина Попова, начальник юридичного відділу Приазовської селищної ради Олександр Данукало, начальник Приазовської ДПІ ГУ ДПС у Запорізькій області Олексій Бабак, поліцейський офіцер громади Дмитро Лобинцев, президент Союзу підприємців Приазовського району Ніна Симоненко, провідний спеціаліст відділу ЖКГ, транспорту та благоустрою Приазовської селищної ради Ірина Грибенькова, фахівець Приазовського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Запорізькій області Вікторія Хижняк разом зі старостою Петром Перцовим здійснили робочий виїзд на узбережжя Азовського моря у с.Приморський Посад.

Члени комісії на місцевості розглянули питання можливості надання дозволів на встановлення тимчасових споруд, дитячого майданчика, а також здійснення благоустрою на певних ділянках пляжної зони. Питання впорядкування території, облаштування узбережжя та створення більш якісних і комфортних умов для відпочинку гостей і жителів Приазовської громади, які приїжджають оздоровлюватись до Азовського моря є пріоритетними в роботі місцевої влади. До їх вирішення підходять ґрунтовно і відповідально. Комісія надала рекомендації щодо вищезазначених питань для розгляду на засіданні виконавчого комітету Приазовської селищної ради.

Представники місцевої влади та служб перевірили також торгівельні точки і заклади щодо дотримання положень трудового та податкового законодавства, дотримання протиепідемічних вимог.

Робота комісії є системною і має на меті врегулювання дотримання вимог чинного законодавства під час здійснення підприємницької діяльності на території Приазовської громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь