Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

МАСШТАБНЕ СПОРТИВНЕ СВЯТО У ПРИАЗОВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 17.06.2021 11:11
Кількість переглядів: 379

Фото без описуЗ метою заохочення підростаючого покоління вести здоровий спосіб життя, 16 червня у Приазовській громаді за підтримки селищного голови Андрія Солопова відбувся яскравий та масовий спортивний захід.

Організатори - громадська організація «Переселенці та громади разом» у партнерстві з благодійною організацією «Благодійний фонд «Посмішка ЮА» разом із ювенальними поліцейськими Мелітопольського РУП та поліцейським офіцером Приазовської громади за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру в межах проєкту «Комплексна програма взаємодії поліції, органів місцевої влади та населення на засадах партнерства в Запорізькій області».

Фото без опису

Працівники Мелітопольського районного управління поліції, начальник сектору взаємодії з громадами Дмитро Лобинцев та ювенальна поліцейська Діана Шушура, спілкувались та змагались разом з дітлахами. Близько сотні хлопчиків та дівчаток зібрались на сучасному мультифункціональному спортивному майданчику в смт Приазовське. Діти віком від 7 до 15 років, у тому числі й вихованці дитячого табору «Фанта», разом із поліцейськими та активістами змагалися у різноманітних конкурсах. Спортивні конкурси пройшли весело, діти були сповнені емоцій.

Після відбувся матч з міні-футболу між дитячими командами «Спарта» (смт Приазовське) та «Фенікс» (м. Мелітополь). Перемогу отримала приазовська команда. Організатори заходу подякували за участь усім спортсменам та передали дитячим командам футбольні м’ячі. Також учасники спортивного свята отримали в подарунок світловідбиваючі браслети (флікери), які допоможуть в темну пору доби бути помітними на дорозі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь