Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У ПРИАЗОВСЬКОМУ ОПОРНОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ ПЕРЕВІРИЛИ СТАН ХАРЧОБЛОКУ

Дата: 25.06.2021 10:53
Кількість переглядів: 333

Фото без описуГолова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков разом із першим заступником Андрієм Фесиком за дорученням голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Старуха проводять моніторинг стану харчоблоків закладів освіти Мелітопольського району.

Так вчора представники районної влади проводили перевірку в ОНЗ Приазовська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів «Азимут». Харчоблок у Приазовському опорному навчальному закладі знаходиться в належному стані, зроблено ремонт, наявне необхідне обладнання, яке утримується та зберігається відповідно до встановлених вимог. Ігор Судаков зазначив, що Запорізька обласна державна адміністрація та Мелітопольська райдержадміністрація мають принципову позицію стосовно стану харчоблоків у всіх навчальних закладах – це, перш за все, дотримання санітарно-гігієнічних вимог, забезпечення комфортних та безпечних умов якості харчування школярів.

Фото без описуВ ході робочого виїзду Ігор Судаков та Андрій Фесик поспілкувалися з Приазовським селищним головою Андрієм Солоповим та директором опорної школи Світланою Самофаловою стосовно підготовки до нового навчального року, проведення ремонтних робіт, особливостей інклюзивного навчання. Також обговорили проблемні питання та шляхи їх вирішення з акцентом на подальшій співпраці заради розвитку Приазовської територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь