Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У ПРИАЗОВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ ТА ДЕНЬ МОЛОДІ, АЛЕ ПОГОДА ВНЕСЛА КОРЕКТИВИ

Дата: 30.06.2021 09:21
Кількість переглядів: 264

Фото без описуУ неділю, на площі біля Приазовського будинку культури зібралися жителі громади та гості свята, щоб разом відзначити День Конституції та День молоді. Для охочих працювала виїзна торгівля. Діти із задоволенням відвідали імпровізоване містечко розваг, де з радістю стрибали на батутах та стріляли у тирі. І дорослі і малі весело провели час разом із величезними м’якими ростовими фігурами вовка і зайця із відомого мультфільму «Ну постривай!» і професійним ведучим, який підготував цікаву анімаційну програму. Наприкінці можна було сфотографуватися на пам’ять із героями під час фотосесії.

Фото без описуУрочистості на сцені розпочалися попри примхи природи із вокально-хореографічної композиції у виконанні вихованців БДЮТ. Приазовський селищний голова Андрій Солопов у святковій промові, звертаючись до присутніх зазначив: «Символічно, що День Конституції і День молоді збігаються у часі. Адже основою нашої держави, її фундаментом є Конституція, а молодь - динамічним джерелом, яке наповнює сенсом, енергією. Інакше і бути не може, адже сучасні молоді люди – це рушійна сила якісних змін: щирі, відверті, сміливі. Ви – майбутнє своєї країни! З кожного з вас починається рідний край, починається Україна!»

Фото без описуПривітав жителів Приазовської громади голова Мелітопольської РДА Ігор Судаков. Побажав кожному бути свідомим громадянином своєї країни, району та громади. Любити свою Батьківщину, примножувати її традиціїї, цінувати та поважати один одного. Ігор Ігорович вручив подяки Мелітопольської РДА начальнику Приазовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Оксані Коноваленко та завідувачу Приазовської філії І-ІІ ст. опорного навчального закладу Приазовська спеціалізована школа І-ІІІ ст. «Азимут» Дмитру Мермечлі.

Фото без описуНа жаль, дощ не дозволив продовжити святкування. Керівництво Приазовської селищної ради висловлює вдячність творчій сім’ї громади за сумлінну підготовку номерів концертної програми. Всі вони неодмінно прозвучать на майбутніх заходах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь