Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ДЕПУТАТИ ПРИАЗОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ РОЗГЛЯНУЛИ ВАЖЛИВІ ПИТАННЯ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОЇ СФЕРИ

Дата: 08.07.2021 11:09
Кількість переглядів: 482

Фото без опису

Під час засідання постійної комісії з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку, сфери послуг та питань житлово-комунального господарства і комунальної власності обговорили такі нагальні питання, як стан та експлуатація дитячих ігрових майданчиків на території населених пунктів громади, а також підготовки об’єктів ЖКГ та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період.

У Приазовській селищній раді створена спеціальна комісія, яка проінспектувала всі дитячі майданчики. По кожному складені акти огляду, в яких відображені дефекти та пошкодження, які необхідно усунути задля запобігання завдання шкоди здоров’ю дітей. Загальною проблемою для ігрових зон у громаді є відсутність візуалізації правил поведінки та відео спостереження. В рамках питання детально обговорили кожен майданчик. Визначили, які гойдалки, гірки, ігрові споруди необхідно демонтувати, оновити або замінити; облаштувати освітлення та здійснити заходи задля безпечної експлуатації ігрових комплексів. Ця робота набуде системного характеру.

Фото без описуЩодо підготовки об’єктів ЖКГ та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період, на розгляд депутатів надана наступна інформація. Розпорядженням голови Приазовської селищної ради створена робоча група з контролю за ходом підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2021- 2022 років. Керівниками підприємств, організацій, які розташовані на території Приазовської селищної ради складено довідки, де відображені потреби та заходи для ліквідації недоліків, які можуть завадити опалювальному сезону.

Спеціалістами відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою спільно з відділом освіти, молоді та спорту, культури та туризму Приазовської селищної ради здійснено об’їзд об’єктів освіти та соціально-культурної сфери на території Приазовської селищної ради. Виявлено проблемні питання, які відображені в організаційно - технічних заходах в рамках підготовки до опалювального періоду.

До діалогу під час засідання постійної комісії запрошені керівники організацій, що забезпечують теплопостачання (ТОВ "РУБІН і Ко", ПП "Біоресурс"), які проінформували про хід виконання планів підготовки до осінньо-зимового періоду та проблемні моменти, що виникають у роботі.

Для того, щоб вчасно розпочати опалювальний сезон та провести його якісно, усі профільні служби, керівники установ соціальної сфери, теплопостачальники повинні ґрунтовно працювати у підготовчий період.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь