Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ПРИАЗОВСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА АНДРІЙ СОЛОПОВ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ КОЛЕГІЇ ЗОДА

Дата: 12.07.2021 16:53
Кількість переглядів: 347

Фото без описуНагальні питання громад області розглядали на виїзному засіданні колегії Запорізької обласної державної адміністрації у курортному Бердянську. Під час заходу обговорили теми екології, ходу оздоровчої кампанії та курортного сезону. «Другий рік поспіль оздоровча кампанія проходить в умовах пандемії. Наше спільне завдання – організувати безпечний відпочинок жителів і гостей області. Для оздоровчих закладів ставиться завдання приділяти особливу увагу засобам захисту, дезінфекції. Головний акцент цьогорічного оздоровчого сезону - це безпека», - наголосив очільник Запорізької області Олександр Старух.

На колегії також розглянули важливе питання підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 року. Тут акцентували на завчасному проведенні всіх необхідних і запланованих заходів. Також голова ЗОДА наголосив на необхідності аудиту всієї комунальної сфери області, щоб мати розуміння, у якому стані знаходяться будівлі та чого очікувати при ускладненні погодних умов взимку.

В ході засідання особливу увагу приділили значенню соціально-економічного розвитку територій, їх конкурентоспроможності та важливості долучення жителів громад до процесу розбудови рідного краю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь