Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У ПРИАЗОВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПРОВЕЛИ ПОЗАЧЕРГОВУ СЕСІЮ

Дата: 29.07.2021 11:35
Кількість переглядів: 363

Фото без опису

Вчора відбулося пленарне засідання 13 позачергової сесії Приазовської селищної ради. На розгляд депутатів були представлені важливі питання, що потребують оперативного вирішення, як: зміни у структурі Приазовського ЦПМСД; внесення змін до договору «ФОП «Сурядний П.О.; скасування рішення Приазовської селищної ради «Про встановлення тарифів на послуги з теплопостачання ТОВ «Рубін і КО»; внесення змін до бюджету; внесення змін до рішення «Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів комунального майна Приазовської селищної ради для передачі майна в оренду на аукціоні та без проведення аукціону».

Фото без опису

Так, що стосується подальшої роботи первинної медицини у Приазовській селищній раді, то надалі Приазовський Центр ПМСД обслуговуватиме пацієнтів лише Приазовської громади, оскільки місцева влада Нововасилівської та Олександрівської ОТГ прийняла відповідні рішення, що призвели до відокремлення та подальшого створення власних ланок первинної медицини на своїх територіях.

Фото без опису

Під час сесії підіймалось важливе питання надання комунальних послуг ФОП «Сурядний П.О.». Заслухали пояснення керівника організації Петра Сурядного з приводу ситуації, що склалася. Підприємець зазначив, що головна проблема – одночасний вихід зі строю декількох одиниць техніки, що призвело до невчасного надання комунальних послуг у селищі. Депутат Дмитро Ковальов надав інформацію, щодо системних звернень мешканців будинків Пушкінського мікрорайону та вулиць Горького та Покровська з приводу поганого стану справ із відкачкою нечистот із каналізаційної системи, вивезенням твердих побутових відходів та водопостачанням. Також Дмитро Валерійович запропонував вирішення ситуації шляхом заміни виконавця комунальних послуг до проведення конкурсу. Така пропозиція не знайшла підтримки більшості народних обранців. Депутати запропонували продовжити детальне вивчення проблеми.

Фото без опису

Після голосування Приазовський селищний голова Андрій Солопов ініціював засідання профільної комісії із залученням фахівців вже наступного дня, оскільки проблема дуже важлива і потребує нагального вирішення для налагодження комфортних умов проживання людей смт Приазовське.

Не знайшло підтримки і питання про скасування рішення Приазовської селищної ради «Про встановлення тарифів на послуги з теплопостачання ТОВ «Рубін і КО». Оскільки підготовка до опалювального сезону у розпалі, то ця тема також винесена на чергу денну роботи комісії з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг та питань житлово-комунального господарства та комунальної власності.

Фото без описуЩодо змін до бюджету, то прийняте рішення збільшити дохідну та видаткову частину бюджету по загальному фонду за рахунок міжбюджетних трансфертів на суму 624,278 тис. грн. за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів». Також вирішили передбачити кошти від економії, яка утворилася внаслідок закриття дошкільних навчальних закладів на співфінансування Програми розвитку дорожньої інфраструктури і покращення дорожнього покриття на територіях, із яких здійснюватиметься підвіз дошкільнят.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь