Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

В ОБЛАСТІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ОНОВЛЕННЯ АВТОШЛЯХУ М-18

Дата: 03.08.2021 15:32
Кількість переглядів: 410

Фото без описуВ рамках реалізації проєктів “Великого будівництва” ремонтники дійшли до оновлення мосту через річку Малий Утлюк, що розташований на км 437+695 міжнародної автодороги державного значення М-18 Харків - Сімферополь - Алушта - Ялта, за перехрестям з дорогою на Кирилівку в напрямку Херсонської області.

За оперативною інформацією Служби автомобільних доріг в Запорізькій області в рамках проєкту старий дефектний міст розберуть, а замість нього буде здійснено будівництво нового верхового автодорожнього мосту за розрахунковою схемою 21,0+24,0 м. Крім того, дорожники проведуть перевлаштування ділянок сполучення нового мосту з автодорожніми підходами, з урахуванням всіх нових норм і стандартів. 

Роботи з ремонту стартували в червні. Тоді ремонтники розбирали існуючу споруду верхового мосту. Наразі на ділянці виконуються роботи з забивання паль і формування основи нового мосту.

Довідково.

Міст через річку Малий Утлюк побудований ще в 1949 році і складається з верхового та низового переходів. Після обстеження спеціалісти виявили низку дефектів, але їх ліквідація не має сенсу, тому фахівці прийняли рішення повністю перебудувати міст. Ремонт виконується  в рамках президентської програми “Велике будівництво”.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь