Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

До уваги суб’єктів господарювання Приазовської селищної ради!

Дата: 19.08.2021 14:57
Кількість переглядів: 307

Фото без опису

У рамках Комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Запорізькій області на 2021 – 2023 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 18.03.2021 №142, передбачено реалізацію заходу з організації фестивалю-ярмарку місцевих товаровиробників.

            Проведення фестивалю «MADE IN ZAPORIZHZHIA (MADE IN ZP)» заплановане на 04-05 вересня 2021 року з 10:00 год. до 20:00 год. у Центральному парку культури та відпочинку «Дубовий Гай» (м. Запоріжжя, вул. Глісерна, 1). Організатори зазначеного заходу – Запорізька обласна державна адміністрація, Запорізька обласна рада, Державна організація «Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізькій області».

            «MADE IN ZP» - фестиваль брендів Запорізького регіону, створений для популяризації локальних виробників товарів і послуг, а також підвищення лояльності до споживання їх продукції серед мешканців та гостей області. Під час фестивалю планується організація 4 локацій: «виставкова зона», «маркет зона», «фуд корт», «зона розваг».

            Звертаємо увагу, що учасниками фестивалю можуть бути лише субєкти господарювання, які зареєстровані як платники податків згідно з чинним законодавством та є платниками податків на території Запорізької області.

            Реєстрація обовязкова, більш детальна інформація щодо участі у заході доступна за посиланням: https://cutt.ly/tQiazcW


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь