Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ВОЛОДИМИРІВКА В ОБЛИЧЧЯХ

Дата: 31.08.2021 11:49
Кількість переглядів: 397

Фото без описуСамойлов Леонід Павлович - голова фермерського господарства «Корсак». Як ніхто розуміє, що до хліба необхідно ставитися з особливою шаною, адже за ним тяжка праця багатьох людей.

Народився Леонід Павлович 10 грудня 1956 р. у селі Володимирівка. Навчався у Мелітопольському технікумі гідромеліорації та механізації сільського господарства.

Леонід Самойлов був одним із перших у селі, хто вирішив фермерувати на власній землі. У 1991-му створив Ф/Г «Корсак», яке успішно розвивається вже 30 років. Спочатку господарство займалось городництвом, а з 2002 року спеціалізується на рослинництві (зернові та масленичні культури). У фермерському господарстві «Корсак» працює ціла династія Самойлових. Леонід Павлович прищепив трьом своїм синам: Олексію, Павлу та Олександру справжню любов до землі, передав свої знання і досвід.

У 2012 році Леонід Павлович відродив у селі тваринництво. Придбав 157 теличок, відбудував приміщення старої ферми, де зараз працюють його зять і донька. З фермерського молока виготовляють сири, масло, бринзу, халумі під брендом «Смачна молочка». Продукція користується попитом у поціновувачів екологічних продуктів.

Леонід Павлович досвідчений фермер, гарний господар, який має заслужений авторитет серед односельців і колег. У його арсеналі багато нагород, зокрема і Почесна грамота Міністерства аграрної політики і продовольства України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь