Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ВОЛОДИМИРІВКА В ОБЛИЧЧЯХ

Дата: 31.08.2021 11:49
Кількість переглядів: 391

Фото без описуСамойлов Леонід Павлович - голова фермерського господарства «Корсак». Як ніхто розуміє, що до хліба необхідно ставитися з особливою шаною, адже за ним тяжка праця багатьох людей.

Народився Леонід Павлович 10 грудня 1956 р. у селі Володимирівка. Навчався у Мелітопольському технікумі гідромеліорації та механізації сільського господарства.

Леонід Самойлов був одним із перших у селі, хто вирішив фермерувати на власній землі. У 1991-му створив Ф/Г «Корсак», яке успішно розвивається вже 30 років. Спочатку господарство займалось городництвом, а з 2002 року спеціалізується на рослинництві (зернові та масленичні культури). У фермерському господарстві «Корсак» працює ціла династія Самойлових. Леонід Павлович прищепив трьом своїм синам: Олексію, Павлу та Олександру справжню любов до землі, передав свої знання і досвід.

У 2012 році Леонід Павлович відродив у селі тваринництво. Придбав 157 теличок, відбудував приміщення старої ферми, де зараз працюють його зять і донька. З фермерського молока виготовляють сири, масло, бринзу, халумі під брендом «Смачна молочка». Продукція користується попитом у поціновувачів екологічних продуктів.

Леонід Павлович досвідчений фермер, гарний господар, який має заслужений авторитет серед односельців і колег. У його арсеналі багато нагород, зокрема і Почесна грамота Міністерства аграрної політики і продовольства України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь