Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

1 ВЕРЕСНЯ - ДЕНЬ ЗНАНЬ У ПРИАЗОВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 02.09.2021 13:42
Кількість переглядів: 388

Фото без описуЗ самого ранку на святкових лінійках ошатні, натхненні та сповнені сил після канікул зібрались діти, вчителі, батьки.

Цього року 1674 учні здобуватимуть знання у закладах освіти Приазовської громади. З них 95 – першачки. Саме для наймолодших цей день найбільш очікуваний. Вони вперше переступлять поріг школи і в їхньому житті почнеться нова важлива сторінка. Хвилюючим свято стало для 11-класників, адже це останній перший дзвоник у їхньому житті. Попереду – нові можливості, доросле життя, прийняття важливих рішень.

Фото без описуПриазовський селищний голова Андрій Солопов привітав освітян і школярів у Ботієвському та Володимирівському навчальних закладах. Під час урочистостей Андрій Олександрович презентував великій освітянській родині 2 новенькі шкільні автобуси для підвозу дітей до місць навчання. Придбання цих довгоочікуваних транспортних засобів є результатом злагодженої та наполегливої роботи депутатського корпусу, апарату Приазовської селищної ради, старост територій разом із Запорізькою облдержадміністрацією та Мелітопольською райдержадміністрацією.

Діти і дорослі щиро раділи подарункам. Завдяки новим шкільним автобусам школярі та дошкільнята у комфортних умовах доїжджатимуть до своїх шкіл і садочків.

Фото без описуГолова громади Андрій Солопов зазначив, що спільна злагоджена робота – запорука успіху. Діяльність в напрямку розвитку освітнього простору триватиме й надалі, адже це пріоритет для місцевої влади.

На честь Дня знань голова та заступники Приазовської селищної ради вручили керівникам навчальних закладів громади подарункові грошові сертифікати на освітні потреби.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь