Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

1 ВЕРЕСНЯ - ДЕНЬ ЗНАНЬ У ПРИАЗОВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 02.09.2021 13:42
Кількість переглядів: 381

Фото без описуЗ самого ранку на святкових лінійках ошатні, натхненні та сповнені сил після канікул зібрались діти, вчителі, батьки.

Цього року 1674 учні здобуватимуть знання у закладах освіти Приазовської громади. З них 95 – першачки. Саме для наймолодших цей день найбільш очікуваний. Вони вперше переступлять поріг школи і в їхньому житті почнеться нова важлива сторінка. Хвилюючим свято стало для 11-класників, адже це останній перший дзвоник у їхньому житті. Попереду – нові можливості, доросле життя, прийняття важливих рішень.

Фото без описуПриазовський селищний голова Андрій Солопов привітав освітян і школярів у Ботієвському та Володимирівському навчальних закладах. Під час урочистостей Андрій Олександрович презентував великій освітянській родині 2 новенькі шкільні автобуси для підвозу дітей до місць навчання. Придбання цих довгоочікуваних транспортних засобів є результатом злагодженої та наполегливої роботи депутатського корпусу, апарату Приазовської селищної ради, старост територій разом із Запорізькою облдержадміністрацією та Мелітопольською райдержадміністрацією.

Діти і дорослі щиро раділи подарункам. Завдяки новим шкільним автобусам школярі та дошкільнята у комфортних умовах доїжджатимуть до своїх шкіл і садочків.

Фото без описуГолова громади Андрій Солопов зазначив, що спільна злагоджена робота – запорука успіху. Діяльність в напрямку розвитку освітнього простору триватиме й надалі, адже це пріоритет для місцевої влади.

На честь Дня знань голова та заступники Приазовської селищної ради вручили керівникам навчальних закладів громади подарункові грошові сертифікати на освітні потреби.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь