Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ПРИАЗОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРИЙНЯВ РЯД ВАЖЛИВИХ РІШЕНЬ

Дата: 02.09.2021 13:58
Кількість переглядів: 479

Фото без описуУ залі засідань Приазовської селищної ради проведене засідання виконавчого комітету. На початку голова Приазовської селищної ради Андрій Солопов виконав приємну місію і вручив подяку Мелітопольської РДА директору ПП «Невід» Валерію Ткаченку за сумлінну працю, професіоналізм та з нагоди Дня Незалежності України.

На порядку денному виконавчого комітету – 24 питання. Першим розглянули фінансовий блок. Зокрема питання «Про схвалення прогнозу бюджету Приазовської селищної ради на 2022-2024 роки». Заступник Приазовського селищного голови Лариса Діоба надала інформацію. Так, під час розроблення прогнозу враховано основні прогнозні макропоказники економічного і соціального розвитку України та стан економічного та соціального розвитку територіальної громади в поточному році та на 2022-2024 роки.

Фото без описуПід час засідання виконавчого комітету розглянуто питання «Про затвердження Положення про фонд охорони навколишнього природного середовища». Так Приазовська селищна рада пропонує створити Фонд охорони навколишнього природного середовища Приазовської селищної територіальної громади та затвердити його Положення. Метою створення Фонду є фінансування природоохоронних заходів та заходів пов’язаних з раціональним використанням і збереженням природних ресурсів.

Фото без описуТакож розглянули питання: «Про затвердження звіту про виконання бюджету Приазовської селищної територіальної громади за перше півріччя 2021 року»; « Про розподіл коштів іншої субвенції»; «Про перерозподіл видатків бюджету Приазовської селищної об’єднаної територіальної громади на 2021 рік».

Рішенням виконавчого комітету введено в дію висновок конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу щодо виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів в смт. Приазовське. Переможцем визначено ФОП «Сурядний П.О.», з яким укладено договір.

Члени виконавчого комітету розглянули ряд важливих питань освітнього блоку, що стосуються реформування старшої ланки школи, а також харчування дітей і створення та функціонування груп подовженого дня у закладах освіти.

Фото без опису

На порядку денному – актуальне питання «Про підготовку Положення про соціальний гуртожиток у Приазовській селищній раді». Наразі документ, згідно з яким регламентується порядок заселення та виселення мешканців, правила проживання у гуртожитку, дотримання правил благоустрою громади та інше.

Сьогодні питання наведення ладу в соціальному гуртожитку, що по вул. Покровська в смт Приазовске є дуже гострим. Керівництво Приазовської громади тримає питання на контролі. Першочергові кроки: привести у відповідність кількість прописаних у кімнатах і тих, що реально в них проживають; провести загальні збори мешканців з метою упорядкування та доведення норм проживання у соціальному помешканні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь