Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Шановні земляки! Сьогодні ми відзначаємо День фізичної культури і спорту

Дата: 11.09.2021 10:21
Кількість переглядів: 491

Фото без опису

Це свято всіх прихильників здорового способу життя. Спорт - це не тільки дисципліна і здоров’я, це рух вперед! Саме сильні духом і тілом люди складають опору суспільства, адже заняття спортом загартовують характер і волю.

Наше спільне завдання – підвищувати популярність масового фізкультурного руху серед жителів громади, залучати їх у спортивні зали, на майданчики; створювати відповідні умови для занять фізичною культурою. Розвиток спортивного простору громади, зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів, відкриття нових зон для занять фізкультурою – це один із пріоритетів роботи нашої селищної ради.

Цьогоріч Приазовська дитячо-юнацька спортивна школа відзначила ювілей – 40 років. Важко переоцінити її значення для достойного, всебічного виховання дітей. Спортивна школа змалечку культивує у людині життєво необхідні якості – вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, ефективно взаємодіяти в команді, підкорювати власний інтерес заради загальної мети.

Наша громада має славетні спортивні традиції. Чимало земляків домоглися значних результатів. Вони є яскравим підтвердженням високого статусу фізичної культури і спорту, а головне – гарним прикладом для спортсменів-початківців.

Висловлюємо щиру подяку педагогам, тренерам, ветеранам фізкультурно-спортивного руху за гідне продовження традицій з виховання фізично загартованої та здорової молоді. Бажаємо всім вам успіхів та блискучих перемог, підкорення життєвих та спортивних висот!

Приазовський селищний голова Андрій Солопов, депутатський корпус та виконавчий комітет Приазовської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь