Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У ПРИАЗОВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПРОВЕЛИ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 14.09.2021 16:53
Кількість переглядів: 260

Фото без опису14 вересня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Приазовської селищної ради. Були розглянуті питання порядку денного: про затвердження тарифів на постачання теплової енергії для ТОВ «Рубін і Ко»; про порядок організації надання соціальних послуг; про утворення служби з перевезення; про присвоєння поштової адреси.

Під час засідання детально обговорили питання затвердження тарифів на постачання теплової енергії. Відповідно до діючого законодавства, на підставі листа ТОВ «Рубін і Ко» та наданих розрахунків, виконавчий комітет Приазовської селищної ради вирішив затвердити ТОВ «Рубін і Ко» тарифи на послуги з виробництва теплової енергії на об’єкті центральна котельня у смт Приазовське, а саме: для населення - 2843,92 грн з ПДВ; для бюджетних установ – 2843,92 грн з ПДВ; для інших споживачів – 2843, 92 грн з ПДВ.

Фото без описуРозглядаючи чергу денну, члени виконавчого комітету вирішили затвердити список осіб, які будуть отримувати соціальні послуги у відділенні денного перебування КУ «Центр надання соціальних послуг Приазовської селищної ради» на безоплатній та платній основі, а також тих, кого потрібно зняти з обслуговування у відділенні.

Фото без описуЗ метою участі у розподілі коштів із державного бюджету для отримання смпеціалізованного транспортного засобу, вирішено утворити службу перевезення осіб, дітей з інвалідністю та осіб похилого віку які мають порушення опорно-рухового апарату, з метою забезпечення доступу осіб, які мають труднощі у пересуванні, до об’єктів соціальної інфраструктури - «соціальне таксі» на базі Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Приазовської селищної ради».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь