Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У ПРИАЗОВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПРОВЕЛИ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 14.09.2021 16:53
Кількість переглядів: 258

Фото без опису14 вересня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Приазовської селищної ради. Були розглянуті питання порядку денного: про затвердження тарифів на постачання теплової енергії для ТОВ «Рубін і Ко»; про порядок організації надання соціальних послуг; про утворення служби з перевезення; про присвоєння поштової адреси.

Під час засідання детально обговорили питання затвердження тарифів на постачання теплової енергії. Відповідно до діючого законодавства, на підставі листа ТОВ «Рубін і Ко» та наданих розрахунків, виконавчий комітет Приазовської селищної ради вирішив затвердити ТОВ «Рубін і Ко» тарифи на послуги з виробництва теплової енергії на об’єкті центральна котельня у смт Приазовське, а саме: для населення - 2843,92 грн з ПДВ; для бюджетних установ – 2843,92 грн з ПДВ; для інших споживачів – 2843, 92 грн з ПДВ.

Фото без описуРозглядаючи чергу денну, члени виконавчого комітету вирішили затвердити список осіб, які будуть отримувати соціальні послуги у відділенні денного перебування КУ «Центр надання соціальних послуг Приазовської селищної ради» на безоплатній та платній основі, а також тих, кого потрібно зняти з обслуговування у відділенні.

Фото без описуЗ метою участі у розподілі коштів із державного бюджету для отримання смпеціалізованного транспортного засобу, вирішено утворити службу перевезення осіб, дітей з інвалідністю та осіб похилого віку які мають порушення опорно-рухового апарату, з метою забезпечення доступу осіб, які мають труднощі у пересуванні, до об’єктів соціальної інфраструктури - «соціальне таксі» на базі Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Приазовської селищної ради».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь