Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

РЯТІВНИКИ ПРИАЗОВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИЙМАЛИ ВІТАННЯ НА ЧЕСТЬ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

Дата: 17.09.2021 15:06
Кількість переглядів: 425

Фото без описуСекретар Приазовської селищної ради Єрина Корж та начальник відділу ЦЗНС, військового обліку та мобілізаційної роботи Андрій Барліт завітали до 33-ої державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Запорізькій області, що базується у смт Приазовське. Представники місцевої влади привітали справжніх професіоналів, які щодня стикаються з небезпекою, ліквідовуючи наслідки надзвичайних ситуацій, із професійним святом - Днем рятівника.

Фото без описуВід імені голови Приазовської громади Андрія Солопова, Єрина Антоліївна висловила слова вдячності за нелегку і благородну роботу сильних духом людей. Колективу частини в особі начальника Євгена Ємця вручили подяку Приазовської селищної ради за бездоганне виконання службових обов’язків, самовідданість та високий професіоналізм. До свята також презентували символічний подарунок.

Словами вдячності за самовідданість і мужність староста Віктор Ус привітав місцеву пожежну команду, що базується на території села Ботієве із Днем рятувальника. Вручив колективу подяку і подарунок до свята від Приазовської селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь