Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ПРИАЗОВСЬКА ГРОМАДА У «ЖОВТІЙ» ЗОНІ. ЯКІ ОБМЕЖЕННЯ ТОРКНУТЬСЯ ЛЮДЕЙ.

Дата: 23.09.2021 10:44
Кількість переглядів: 296

Фото без описуУ зв’язку із поширенням гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 у Приазовській селищній раді проведене позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На початку засідання Приазовський селищний голова Андрій Солопов зауважив, що ситуація із захворюваністю загострюється. Державна комісія ТЕБ та НС ухвалила рішення щодо переходу країни у “жовту” зону. Тож і у Приазовській громаді діятимуть карантинні обмеження.

Про ситуацію із захворюваністю у громаді доповіла директор КНП Приазовський центр ПМСД Людмила Ізьянова. За даними медика захворюваність зростає швидкими темпами. Якщо на початку вересня за тиждень реєстрували 7 позитивних випадків коронавірусної хвороби у жителів громади, то за останні два дні поточного тижня вже виявлено 16 позитивних результатів на SARS-CoV-2. Ситуація більше ніж напружена, зволікати немає часу. Вакцинація - єдиний спосіб зупинити розповсюдження хвороби та уникнути її важкого перебігу . За останні три місяці 98,1% госпіталізованих із COVID-19 в Україні — невакциновані.

Фото без описуЗа результатами засідання комісія ТЕБ та НС Приазовської селищної ради ухвалила відповідні рішення.

Щодо стану охоплення вакцинацією вчителів та працівників закладів освіти вирішили наступне:

- відділу освіти, молоді спорту, культури Приазовської селищної ради вжити заходів щодо збільшення кількості щеплень від COVID-2019 персоналу закладів освіти для досягнення показника не менше 80 % вакцинованих у кожному закладі освіти з метою забезпечення їх роботи у звичайному режимі та уникнення переходу на дистанційну форму навчання, виконання пункту 4 питання третього протокольного рішення чергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на території Приазовської селищної ради від 15.09.2021 № 18;

- проводити щоденний моніторинг відсотку вакцинованих працівників по кожному закладу освіти на території селищної ради та подавати інформацію до виконавчого комітету селищної ради;

- інформувати та запрошувати до вакцинації не лише педагогічних та інших працівників закладів освіти, учасників освітнього процесу, а також членів їх сімей до існуючих пунктів щеплень.

Наприкінці засідання заступник директора КНП Приазовська ЦРЛ Людмила Павлова наголосила на відповідальному ставленні до вакцинації, дотримуванні карантинних обмежень, зокрема маскового режиму та соціальної дистанції.

? У межах жовтого рівня заборонено:

- проведення масових заходів за участю більш як 1 особи на 4 кв. м площі будівлі або території,

- заповненість кінозалів та залів інших закладів культури понад 50% місць,

- заповненість спортзалів і фітнес-центрів не більше ніж 1 особа на 10 кв. метрів тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь