Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ТЕПЕР КОЖЕН БАЖАЮЧИЙ МОЖЕ ЗАЙМАТИСЯ СПОРТОМ ІЗ ВІРТУАЛЬНИМ ТРЕНЕРОМ У ПРИАЗОВСЬКОМУ ПАРКУ

Дата: 24.09.2021 11:46
Кількість переглядів: 287

Фото без описуВ рамках соціального проєкту, який є частиною програми Президента «ЗДОРОВА УКРАЇНА», у Приазовському парку жовто-фіолетовим кольором позначене спортивне обладнання біля якого встановлені спеціальні таблички з QR-кодами. Це такі елементи як: лавочка, шведська стінка, бруси/турнік.

Наповнення активних парків найпростіше, щоб кожен мешканець мав вільний доступ до зайнять спортом у будь-який час. Для цього достатньо за допомоги смартфона сканувати QR-код, розміщений поруч з елементом, та обрати рівень складності вправ (новачок, середній, профі), що відкриється на сайті. Завдяки онлайн завданням відбувається спортивне заняття з віртуальним тренером. Головна мета – створення умов для занять спортом всіх верств населення, незалежно від часу та місця проживання.

Фото без описуПід час офіційного запуску проєкту, секретар Приазовської селищної ради Єрина Корж наголосила на важливості популяризації спорту для виховання здорової нації та ведення приазовцями здорового способу життя. Це є дуже актуальним для сучасного світу, коли різноманітні ґаджети «поглинають» людей. Розширення можливостей спортивної інфраструктури селища сприятиме залученню жителів громади до фізичної активності. Вихованці Приазовської ДЮСШ разом із тренером Кирилом Кирпиком наочно продемонстрували, як можна тренуватися за допомогою мобільного телефону на спортивних локаціях.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь