Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ПОЧЕСНА ГРОМАДЯНКА МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВАЛЕНТИНА ШЕВЧЕНКО ЗУСТРІЛА 80-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ

Дата: 29.09.2021 16:13
Кількість переглядів: 425

Фото без описуСьогодні ювілейний День народження відзначає Валентина Іванівна Шевченко - почесна громадянка Мелітопольського району, що живе у селищі Приазовське.

Голова Приазовської громади Андрій Солопов завітав до шанованої людини, щоб висловити повагу і теплі слова привітань із 80-річчям. Також Андрій Олександрович передав найкращі побажання і подарунок ювілярці від голови Мелітопольської районної ради Сергія Прийми.

За свій трудовий шлях Валентина Іванівна зробила значний внесок у розвиток рідного краю. Працювала телятницею у колгоспі «Прогрес». «Були важкі часи – гарували з самого ранку до пізнього вечора на фермі», - згадує жінка. Догляд за тваринами – відповідальна і тяжка справа. Валентина Іванівна завжди з любов’ю і завзятістю ставилася до своєї справи, за що її поважали колеги і цінувало керівництво.

За досягнення високих результатів у підвищенні виробництва сільськогосподарської продукції на основі освоєння інтенсивних технологій та передових методів організації праці землеробства та тваринництва, В.І.Шевченко нагороджена Орденом Трудової Слави І-го ступеня і стала повним кавалером Ордена Трудової Слави.

Перебуваючи на заслуженому відпочинку, Валентина Іванівна займає активну громадську позицію, є членом організації ветеранів. Бере постійну участь у житті цієї структури і завжди допомагає людям поважного віку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь