Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

БОТІЄВСЬКА АМБУЛАТОРІЯ ОТРИМАЛА КИСНЕВІ КОНЦЕНТРАТОРИ ВІД ФОНДУ РІНАТА АХМЕТОВА І ДТЕК

Дата: 01.11.2021 14:59
Кількість переглядів: 270

Фото без опису
Сертифікат про благодійну передачу двох кисневих концентраторів OLV-10 директор ДТЕК Ботієвської ВЕС Геннадій Жуков вручив сімейному лікарю Ботієвської амбулаторії Зінаїді Шугайло. Медичне обладнання придбане за кошти Фонду Ріната Ахметова та компанії ДТЕК ВДЕ в рамках програми «Порятунок життів».

 

Фото без опису
 
Приазовський селищний голова Андрій Солопов наголосив: «Протидіяти пандемії коронавірусу можливо лише спільними зусиллями. Сьогодні ефективна взаємодія громади, медиків і соціальноорієнтованого бізнесу може розвинути систему надання медичної допомоги на місцях. Кисневі концентратори, які отримує Ботієвська амбулаторія, стануть суттєвою підтримкою у боротьбі з небезпечною інфекцією. Життя людей – найголовніше. Лише об’єднавшись, зможемо продуктивно протидіяти викликам епідемії».
За нової хвилі коронавірусної інфекції медична система знаходиться у досить напруженому стані. Хвороба прогресує швидше, вірус став більш агресивним. Сьогодні як ніколи є потреба у додатковому медобладнанні для збереження здоров’я жителів громади.
Директор КНП Приазовський Центр ПМСД Людмила Ізьянова подякувала благодійникам за таку необхідну допомогу. Зазначила, що захворюваність на COVID-19 на території досить висока. Наявність кисневих концентраторів має дуже важливе значення і є справжнім рятівним «ковтком повітря» для пацієнтів, які знаходяться у важкому стані та стані середньої тяжкості.
Директор ДТЕК Ботієвської ВЕС Геннадій Жуков наголосив, що компаня ДТЕК постійно підтримує територію своєї присутності, розвиває спільні соціальні проєкти. Надання сучасного медичного обладнання для сімейної амбулаторії села Ботієве – внесок у справу порятунку життів людей під час пандемії коронавірусу.
Фото без опису
Після офіційної частини медичний персонал амбулаторії оперативно встановив нові кисневі концентратори у маніпуляційному кабінеті, адже у важкий час епідемії кисень може знадобитись будь-якої миті.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь