Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У ПРИАЗОВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОВОДЯТЬСЯ ПЕРЕВІРКИ ЩОДО ДОТРИМАННЯ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ

Дата: 05.11.2021 15:03
Кількість переглядів: 245

Поточна ситуація, пов’язана з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 дуже складана. Щодня країна б’є рекорди з кількості інфікованих, ковідні відділення переповнені «важкими» хворими. На сьогодні існує єдиний науково доведений спосіб зменшити ускладнення перебігу хвороби COVІD-19 – це вакцинація.

З 18 жовтня Запорізька область перейшла у «червону зону» епідемічної небезпеки поширення COVID-19. У зв’язку з цим, у регіоні діють посилені карантинні вимоги.

У Приазовській громаді працює мобільна група, яка здійснює перевірки щодо дотримання суб’єктами господарювання, незалежно від форм власності, обмежувальних заходів, встановлених на період карантину, що діє у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19. До складу групи увійшли представники Приазовської селищної ради, Приазовського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області, поліцейський офіцер громади.

Під час рейду перевіряли наявність COVID-сертифікатів, а також інших документів, що посвідчують COVID-безпечність людини, правил дотримання карантину, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм.

Так, у закладах, що були перевірені, персонал мав відповідні документи, вхід на територію торгівельних майданчиків здійснювався за наявності сертифікатів про вакцинацію та інших дозвільних документів.

Представники Держпродспоживслужби встановили деякі невідповідності та порушення вимог Постанови №17 від 09.05.2020р. Головного державного санітарного лікаря країни. Так у певних закладах не вимірювали температурний скринінг працівників перед початком робочого дня, не були організовані місця для обробки рук антисептиком, не проводилася обробка дезінфікуючими засобами поверхонь у виробничих приміщеннях. Фахівцями Приазовського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області складено протоколи про адміністративні правопорушення та надані пропозиції для їх усунення.

Подібні перевірки триватимуть і надалі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь