Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

СЕЛО ГАМІВКА В ОБЛИЧЧЯХ

Дата: 08.11.2021 15:28
Кількість переглядів: 389

Фото без опису
ФЕДІР ГРИГОРОВИЧ КУЗЬМІНСЬКИЙ – знана людина не тільки у с. Гамівка. Народився у Вінницькій області. З дитинства зрозумів, що життя у селі є нелегким, але все ж в дорослому віці, переїхавши у Запорізьку область, свій трудовий шлях пов’язав саме з роботою на землі. Спочатку працював водієм у колгоспі ім. Кірова. Після розвалу колгоспу Федір Григорович один із перших вирішив самостійно обробляти власні ділянки. Згодом створив приватне підприємство, яке спеціалізується на рослинництві. Добре знає, якою важкою і водночас важливою є хліборобська праця.

 

Глибока обізнаність у сфері сільського господарства, знання основ і особливостей агротехнічної культури, здатність приймати впевнені рішення, брати на себе відповідальність за роботу свого колективу, цілеспрямованість і наполегливість у досягненні гідного результату – це визначальні риси Федора Кузьмінського. Гарний господар, вправний керівник, чуйна людина, він за багато років професійної діяльності має заслужений авторитет серед односельців, колег, пайовиків. Сьогодні своїм значним досвідом ділиться з молодим поколінням.
Дуже важливі для Федора Кузьмінського сімейні цінності. У селі Гамівка зустрів своє кохання – місцеву дівчину Віру. Одружилися, разом звели будинок, народили двох прекрасних дітей. Мають велику втіху, гордість і надію – чотирирічного онука. Чудовий чоловік, батько і дідусь радує своїх близьких мудрими порадами, оточує їх любов’ю, увагою та піклуванням.
Федір Григорович є справжнім патріотом рідного краю, постійно вболіває за розвиток малої батьківщини, є одним з головних спонсорів Гамівського старостинського округу. Постійно допомагає Будинку культури, ФАПу, храму.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь