Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

СЕЛО ГАМІВКА В ОБЛИЧЧЯХ

Дата: 08.11.2021 15:28
Кількість переглядів: 376

Фото без опису
ФЕДІР ГРИГОРОВИЧ КУЗЬМІНСЬКИЙ – знана людина не тільки у с. Гамівка. Народився у Вінницькій області. З дитинства зрозумів, що життя у селі є нелегким, але все ж в дорослому віці, переїхавши у Запорізьку область, свій трудовий шлях пов’язав саме з роботою на землі. Спочатку працював водієм у колгоспі ім. Кірова. Після розвалу колгоспу Федір Григорович один із перших вирішив самостійно обробляти власні ділянки. Згодом створив приватне підприємство, яке спеціалізується на рослинництві. Добре знає, якою важкою і водночас важливою є хліборобська праця.

 

Глибока обізнаність у сфері сільського господарства, знання основ і особливостей агротехнічної культури, здатність приймати впевнені рішення, брати на себе відповідальність за роботу свого колективу, цілеспрямованість і наполегливість у досягненні гідного результату – це визначальні риси Федора Кузьмінського. Гарний господар, вправний керівник, чуйна людина, він за багато років професійної діяльності має заслужений авторитет серед односельців, колег, пайовиків. Сьогодні своїм значним досвідом ділиться з молодим поколінням.
Дуже важливі для Федора Кузьмінського сімейні цінності. У селі Гамівка зустрів своє кохання – місцеву дівчину Віру. Одружилися, разом звели будинок, народили двох прекрасних дітей. Мають велику втіху, гордість і надію – чотирирічного онука. Чудовий чоловік, батько і дідусь радує своїх близьких мудрими порадами, оточує їх любов’ю, увагою та піклуванням.
Федір Григорович є справжнім патріотом рідного краю, постійно вболіває за розвиток малої батьківщини, є одним з головних спонсорів Гамівського старостинського округу. Постійно допомагає Будинку культури, ФАПу, храму.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь