Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ЗЕМЛЯ ВІДПОВІДАЄ ВЗАЄМНІСТЮ НА ЛЮБОВ І ПОВАГУ

Дата: 24.11.2021 14:41
Кількість переглядів: 189

Фото без описуВолодимир Алєксєєв – людина, яка досконало знає сільськогосподарську працю та проблеми сільських жителів.

«Робота на землі насправді творча. Коли починаємо сіяти і проїжджаємо трактором, поле із сірого стає чорним. А який приємний запах паханої землі – не порівняти ні з чим. Далі ниви зеленіють, потім колосяться жовто-гарячим морем. Це ж справжнє задоволення – бачити, як проростає зерно і дає врожай», - відзначає Володимир Вікторович. Вже багато років він господарює у рідній місцині.

Після служби в армії розпочав свою трудову діяльність у рідному селі, у колгоспі «Жовтень». Після його реорганізації вирішив спробувати самостійно працювати у сільському господарстві. Багато вчився, самовдосконалювався, щоб праця давала гідні плоди.

Сьогодні Володимир Алєксєєв добре знає всі процеси, як універсальний солдат, може працювати на будь-якій техніці. В роботі йде в ногу з часом, вдосконалює технологію вирощування рослин. Використовуючи передовий досвід у сільському господарстві, досягає стабільних врожаїв.

Володимир Вікторович має активну громадянську позицію. Йому добре відомі проблеми сільської місцевості, має власне бачення їх вирішення. Свого часу працював головою Дмитрівської сільської ради, обирався депутатом Приазовської районної ради, наразі є депутатом Приазовської селищної ради. Зарекомендував себе мудрим, справедливим та ефективним народним обранцем. Головним пріоритетом у його роботі завжди були інтереси простих сільських людей. Прагнув, щоб село жило і розвивалося, відстоював вирішення проблем соціально-культурної та житлово-комунальної сфери.

Сьогодні Володимир Алєксєєв активно підтримує свою дружину – старосту Володимирівського старостинського округу. «За своїм чоловіком я, як за кам’яною стіною. Він моя підтримка, надія і опора. Поряд з такою цілеспрямованою людиною я завжди почуваюся впевнено і знаю, що будь-яка проблема нам під силу. Разом із жителями нашого округу та громадою, ми прагнемо втілення подальших планів із розвитку території», - поділилася Наталія Анатоліївна.

Володимир Алєксєєв з любов’ю та повагою ставиться до рідної землі та своєї малої батьківщини і вони відповідають йому взаємністю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь