Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

«ВСЕ ЩО МИ РОБИМО, РОБИМО З ЛЮБОВ’Ю» У ПРИАЗОВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВИГОТОВЛЯЮТЬ КРАФТОВІ СИРИ ТА ІНШУ МОЛОЧНУ ПРОДУКЦІЮ

Дата: 24.11.2021 14:54
Кількість переглядів: 258

Фото без описуВже п’ять років у селі Володимирівка працює сімейна сироварня «Сімачна молочка». Її власниця Наталія Шерман пропонує якісні фермерські продукти: сири рікоту і халумі, бринзу, вершкове масло, молоко, сметану та інше.

Сьогодні продукція «Смачної молочки» користується неабиякою популярністю: її купують у Мелітополі, а також доставкою на замовлення. Шлях до такого рівня був важким.

Пані Наталія виросла у сім’ї фермера. Її тато Леонід Самойлов – керівник господарства «Корсак», що у селі Володимирівка. Разом із братами з дитинства дівчина звикла допомагати батькам. Після університету переїхала у Луганськ, де почала будувати кар’єру, зустріла своє кохання і народила чарівну донечку Адель.

У молодої сім’ї були подальші амбітні плани,чоловік мав мережу кав’ярень. Але війна на Сході України у 2014 році раптово перервала усі надії. Виїжджаючи з Луганська, взяли лише найнеобхідніше і те, що вмістилося у машину. Тоді Наталія з чоловіком В’ячеславом ще не розуміли, що назад вже не повернуться.

Довелося починати життя з чистого аркуша. Спочатку гостювали у батьків у Володимирівці, потім оселилися у Мелітополі. Врешті вирішили переїхати на історичну батьківщину чоловіка в Ізраїль. Спочатку і там довелося несолодко, як і усюди на новому місці. Трохи облаштувавшись, сім’я Шерман вирішила запустити фірмовий магазин білизни українського виробництва на центральній вулиці Тель-Авіва. Але виявилось, що вподобання українських жінок та ізраїльтянок дуже різняться. Тож новий бізнес не мав успіху.

В цей важкий переломний момент у житті доньки важливу роль зіграв її батько. Прилетівши в гості, він запропонував повернутися в Україну і взяти у свої руки ферму, на якій було велике поголів’я корів, а молоко тоді здавали за безцінь. Молода родина пристала на цю пропозицію.

Приїхавши на українську землю, подружжя одразу активно включилося і почало розвивати свій сімейний бізнес. Спочатку продавали молоко, але згодом придбали сироварню, маслобійню і старанно працюють для своїх клієнтів, виготовляючи якісну молочну продукцію. Наталія і В’ячеслав досконало знають кожен крок перетворення молока у масло та сири. Багато процесів роблять самостійно.

Наталія активно веде сторінки у соціальних мережах, де розповідає про сімейну справу і свою смачну молочку, радо ділиться рецептами корисних страв із якісних фермерських продуктів, а також демонструє процеси їх виробництва.

«Ви знаєте, що нас надихає? Те, що нашу продукцію люблять і купують наші родичі, друзі, знайомі! Надсилають фото і кажуть - дякую! Ми чесно виконуємо нашу роботу і тому без страху дивимося кожному споживачеві в очі! Дякуємо, що ви з нами ! Ви наша підтримка, двигун та мотиватор», - звертається до своїх підписників Наталія Шерман.

Головний секрет успіху бізнесу сім’ї Шерман – щира любов до своєї справи, бажання розвиватися і рухатися вперед!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь