Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

23 листопада відбулося чергове засідання 16 сесії Приазовської селищної ради

Дата: 24.11.2021 15:08
Кількість переглядів: 329

Фото без описуУ залі зареєструвалося 22 депутати, що дало змогу розпочати пленарне засідання. Розглянули 83 питання черги денної. На початку сесії секретар Приазовської територіальної селищної виборчої комісії Юлія Пельтек повідомила про зміни у складі депутатського корпусу селищної ради. У зв’язку із достроковим припиненням повноважень певних депутатів, згідно чинного законодавства було визнано наступних за черговістю кандидатів у депутати відповідних територіальних виборчих округів. Депутатські мандати на першому та третьому територіальних виборчих округах від Запорізької регіональної організації ПП «Опозиційна платформа За життя» отримали Вадим Лісов та Дмитро Мермечлі.

Фото без описуПід час засідання 16 сесії розглянули низку бюджетних питань. Доповідала заступник Приазовського селищного голови Лариса Діоба. Депутати Приазовської селищної ради затвердили звіт за 9 місяців 2021 року по виконанню загального фонду бюджету Приазовської селищної територіальної громади. За відповідний період до бюджету було спрямовано 84,9 млн. грн, що дорівнює 102,8 % виконання плану 9-ти місяців та 74,1% виконання річних планів показників. У порівнянні з аналогічним періодом 2020 року приріст по доходам загального та спеціального фондів (без врахування міжбюджетних трансфертів) Приазовської територіальної громади за 9 місяців 2021 року становить 12,4% або додатково до бюджету спрямовано 5,3 млн.грн. (з урахуванням надходжень по територіям, які в 2020 році не входили до складу громади). Зазначене виконання дало можливість профінансувати всі заплановані видатки в повному обсязі.

Фото без описуТакож в ході засідання сесії депутати проголосували ряд організаційних питань. Зокрема, про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».

Докладно розглянули блок земельних питань.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь